LIVESTREAM
4CULTURE!

 

Scan de code met je mobiel om meteen te doneren.

Alle artiesten

Line-up Artiesten

 

Het Comité orkest

De leden van Het Comité Orkest zijn drie doorgewinterde muzikanten die de grootste hits uit de top 2000 ten gehore brengen. Maar dan wel op hún manier. De muzikanten beschikken over een enorme muzikaliteit en een grote dosis entertainment met humor die zij dan ook met grote regelmaat inzetten.

Bennie Solo

Met de top entertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo halen we top entertainment in huis.

Een knettergekke, wervelend en complete show. Met repertoire dat varieert van de leukste Nederlandstalige meezingers, de hits van toen en Duitse Schlagers. Een op en top entertainer waarbij vooral de interactie tussen Bennie en zijn (online) publiek centraal staat!
wij geven een 100% FEEST garantie!

David Severins

David Severins is een uit Nederland afkomstige jongleur met internationale status. Als kind was hij al gefascineerd door het circus en met name jongleurs. Op zijn zestiende kon hij al met 7 ballen jongleren. David is later afgestudeerd aan de circus opleiding. Met zijn afstudeer-show “Think outside the circle” is hij vervolgens gaan touren.

Dennis van Aarssen – TVOH2019

De winnaar van de Voice of Holland 2019 hoefde geen moment te twijfelen om mee te doen aan dit initiatief. Hij zal dus ook in de line-up verschijnen.

Wim Dictus

Wim Dictus vertolkt Spaanstalige en Engelstalige muziek van zanger-componisten uit al die veertig jaar dat hij zelf al gitaar speelt en zingt. Dat zijn vooral liedjes waar hij iets mee heeft vanwege de tekst of de melodie. Niets is fijner dan een eigen smoel geven aan goede, reeds bestaande, tijdloze of onverslijtbare nummers, aldus Wim.

Marvin Dee Band

Doordachte, maar toegankelijke pop/rock met een prominente rol voor de achtergrond vocalen.
Een band die graag uitpakt en alles tot in de puntjes verzorgd heeft. Een ode aan het speelplezier.

Guus Bok

Guus Bok staat bekend om zijn energieke, muzikale en opzwepende shows. Een optreden bestaat uit zowel eigen hits als de allerleukste covers van o.a. Doe Maar, Guus Meeuwis en de Snollebollekes – liedjes die iedereen uit volle borst meezingt. De show is verrassend en dynamisch, met een hoge interactie tussen zanger/band en publiek. Eén ding is zeker: stil staan is uitgesloten!

Guus is met zijn liedjes regelmatig op de landelijke radio te horen. Hij treedt op in het hele land, waar hij o.a. in de line-up stond met Rowwen Heze, Nielson, Kensington en Racoon. Zijn lied ‘Nadien’ was de single van de week bij 100% NL. De Guus Bok Liveband was anderhalf jaar lang de vaste huisband van het televisieprogramma ‘De Eretribune’ bij Fox Sports!

Henk van de Bos

Goocheltrucs uitgelegd 😉 Speciaal voor de kids een surprise voorstelling. En ook een lied schud Henk zo uit zijn mouw. Een entertainer pur sang die graag meewerkt aan dit concept.

Lisa Chudalla

Lisa treed op sinds 2009 als onafhankelijk artiest als aerialist, entertainer en model in veelzijdige disciplines en verschillende vakgebieden, zoals circus en variété, festivals, gala’s en evenementen, kunstprojecten en al het andere, dat heeft een sterk karakter nodig en de visie dat alles mogelijk is!

Surprise Act

To be announced

Surprise Act

To be announced

Surprise Act

To be announced

over Ons

4Culture Live! is een initiatief van Gigworld en Entertain-ME. Wij helpen graag mee om de Corona crisis te bestrijden door creatief mee te denken en een alternatief te bieden.
#elkaarhelpen #livestream4culture

Share This